De 10 største flix i 2018

De store streamingtjenester som Netflix og HBO er efter deres store succes selv begyndt at producere film og serier. Der er mange store succeser blandt deres produktion, og hvis man skal nævne et flix, som er særligt populært, må det være HBO’s Games of Thrones. 

Games of Thrones foregår i et fantasi middelalder univers. Her er der masser af magtkampe mellem de forskellige lejre og personerne imellem. Serien er specielt kendt for sit flotte visuelle univers og sin uforudsigelighed. Instruktøren er kendt for at have instrueret serien, så der ikke er nogen, som direkte er gode eller onde, derfor er det op til dig selv at vælge, hvem du finder empati for. Games of Thrones er helt klart et flix, som er en anbefaling værd. 

En pendant til Games of Thrones er The Last Kingdom, som faktisk har et dansk islæt. Serien foregår i et univers med vikinger og saksere. Hovedpersonen er oprindeligt sakser, men er opvokset blandt danskerne, som på daværende tidspunkt ikke just var kendt for noget godt, men for at plyndre og voldtage sakserne. Derfor omhandler serien også magtkampene mellem rigerne, og hvordan hovedpersonen hele tiden er i et dilemma mellem sine identiteter. Der er rigtig mange danskere med i filmen, og der er flere af dem, som spiller en meget central rolle i serien. The Last Kingdom er et super godt alternativ til Games of Thrones. 

I 2018 fik den britiske serie Bodyguard premiere på Netflix, og den første sæson har haft stor succes siden. Serien omhandler en tidligere udsendt soldat, som skal være bodyguard for en udskældt indenrigsminister. Allerede inden for de første ti minutter bliver du taget med ind i et gidseldrama, hvor hovedpersonen er i et tog med en masse børn og en selvmordsterrorist, som han skal prøve at få snakket fra sit formål.

Det er en super serie, som er skruet rigtig godt sammen, og derfor er den bestemt også en anbefaling værdig. 

En film, som har skabt debat

D. 22. juli 2011 ændrede mange nordmænds liv sig, da terroren ramte Norge. Derfor har det også været et oplagt filmemne, men der har dog været mange debatter omkring, hvordan terrorangrebet skulle fremstilles. Derfor var der faktisk også en del, som mente, at filmen var for actionpræget. Ikke desto mindre har filmen fået stor succes, og der er også flere af ofrene, som er gået ud og har rost filmen for at være meget troværdig og netop ikke skjule terrorens grusomheder.

Hvis vi ellers skal nævne nogle film, som du kan streame online, er der La La Land, som lige er blevet tilgængelig på Netflix, som blandt andet er med Emma Stone i hovedrollen. Hvis du gerne vil have et god gys, er der Bird Box og Scarface, som helt sikkert vil få dig helt ud på kanten af din sofa. 

I en helt anden genre, tegneseriegenren, er der også masser af muligheder. Der er Mowgli, som foregår i junglen, og som er en moderne fortolkning af Tarzan. En film, som helt sikkert vil kunne underholde hele familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *