Sådan laver du den bedste fodboldtur til den bedste pris

Når man gerne vil på fodboldtur, er der flere parametre, som kommer til at spille ind, når man efterfølgende skal vurdere, hvordan man synes, det er gået. Det kan eksempelvis være, om man fik det ud af pengene, man håbede på, og derfor handler det selvfølgelig også om, at man planlægger fornuftigt og klogt. 

Samtidig må det selvfølgelig ikke udelukkende komme til at handle om penge, da man naturligvis også skal have en superfed tur. Gå eksempelvis ind på bold.dk for at finde inspiration til, hvor du skal hen, og hvordan stemningen og atmosfæren er i de forskellige lande og områder. Det er ikke helt ligegyldigt. 

Vær ude i god tid

Skal du have de bedste produkter til de bedste priser, skal du oftest være ude i lidt god tid. Det er selvfølgelig et nemt råd at give, for sommetider ved man bare ikke så længe i forvejen, hvad man skal, og hvornår det skal ske. Derfor er det ikke altid så nemt at bestille en rejse meget lang tid i forvejen. Dog kan det i mange tilfælde godt lade sig gøre at vide lidt på forhånd, hvornår man gerne vil afsted. 

Skal man eksempelvis til en rigtig stor kamp, skal man helst planlægge i meget god tid. Det skyldes både, at selve kampbilletterne kan være væk, men også at priserne på overnatning stiger voldsomt meget, hvis man venter for længe. Derfor er et fint bare at få bestilt, så man kan komme lidt videre med andre ting i planlægningen. 

Lav en ’rundrejse’

Måske har du blot tænkt, at du skulle se en enkelt kamp, eksempelvis i England. Men lad os lege lidt med tanken om, at der faktisk er meget mere at hente, hvis man planlægger klogt over en weekend. Vi leger med tanken om, at du skal til England fra fredag eftermiddag og gerne vil være hjemme igen søndag aften. 

Når du lander i London, tager du direkte ind på dit Airbnb-sted, hvor du smider taskerne og klæder om. Herefter tager du et smut ud og ser en kamp i den tredjebedste engelske række, som har mange hold fra London. Efter kampen kan du tage en tur ud og spise og se lidt af Londons natteliv, før du smutter tilbage igen. 

Dagen efter står den igen på fodbold, og det er denne gang i den næstbedste engelske række. Du har fundet en tidlig kamp, og den smutter du ind og ser, før du senere på dagen skal til Premier League klokken 18. Du når dermed to kampe om lørdagen, men det er bestemt ikke nok for dig, for du har også fået billet til om søndagen, hvor endnu en Premier League kamp passer ind i dine planer. Efter denne tager du mod lufthavnen, hvor du flyver tilbage til Danmark. Dermed har du fået hele fire kampe ud af din fodboldtur, og du har endda oplevet den engelske fodboldkultur på forskellige måder og niveauer på tværs af rækkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *