Sådan kan du nemmere få plads til dine ting i entreen

I de fleste danske hjem er entreen som regel et sted med masser af rod, da det sjældent er et rum, hvor man opholder sig flere timer ad gangen. Det er uden tvivl en skam, da entreen er det første indtryk, man som gæst får af huset, og derfor bør det være et indbydende sted, hvor der er styr på tingene.

Her i artiklen vil du blive præsenteret for et par gode tips til forskellige opbevaringsløsninger i entreen, så du lettere vil kunne få plads til alle skoene og overtøjet. 

Invester i en bænk og knager i flotte farver

Først og fremmest bør du investere i en bænk, da denne har flere funktioner. Det er både et sted, hvor børnene kan sidde og tage deres sko på, inden de skal ud ad døren, men du kan samtidig placere et par kurve under den, hvori du kan opbevare alt fra handsker og halstørklæder til huer og tæpper.

Herudover bør du naturligvis også købe et par knager til overtøjet, da det også er en rigtig god måde at udnytte pladsen på. Det er i dag muligt at finde et bredt udvalg af billeder til væggen i flotte farver, så de samtidig er flotte at se på. 

Få styr på dine ting ved hjælp af hylder med mærkater

Hvis du ønsker flere opbevaringsløsninger i din entre, så du nemmere kan få plads til alle dine ting, kan du desuden med fordel sætte nogle hylder op foroven. Her kan du stille et par kurve, og hvis du ønsker at gøre det mere overskueligt, kan du vælge at sætte mærkater på dem, så alle i familien ved, hvad de indeholder.

Er din entre ikke særlig stor, kan du vælge at investere i spejle, da de vil få rummet til at virke større, end hvad det virkelig er. Spejle er desuden praktiske, da man på den måde kan se, om tøjet sidder, som det skal, inden man gør ud ad døren. 

Gem de beskidte sko væk i et skab eller i skuffer

Har du behov for plads til alle de mange sko, man som regel har i en familie, kan man også med fordel vælge at købe skoskuffer eller et skoskab. Det er de færreste, der nyder synet af beskidte sko, og det får hurtigt en entre til at virke meget rodet og kaotisk.

I stedet kan du gemme dem væk i et skab eller i skuffer, og det er i dag muligt at købe disse i smalle og praktiske udgaver, så du for eksempel kan gemme dem væk bag døren. På den måde bliver det desuden lettere for dig at holde gulvet fri for snavs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *