Hold fri med god samvittighed

De fleste kender følelsen af, at de egentlig virkelig har brug for en slapper. Men af en eller anden grund har man dårlig samvittighed, og derfor får man ikke rigtig slappet af. Det ender måske ud i noget halvt noget, hvor man ikke rigtig gør nogle af delene.

Har man svært ved at give sig selv fuldkommen fri og lov til at slappe af, kan det sagtens skyldes, at man ikke har fået gjort de ting, man godt ved, man burde få gjort. Det kan plage samvittigheden lidt, og det kan hurtigt gå hen og blive noget, som faktisk giver problemer på den lange bane.

Måske skal man lige have snuppet en tur med facaderens, så det hele ser pænere ud igen. Det kan også tænkes, at man ikke har fået ordnet de ting i haven, man burde, og derfor har man svært ved at holde fri, selvom man egentlig forsøger på det. Hos Nanostone  kan du finde en lang række produkter til hus og have, som gør de praktiske pligter lidt nemmere for dig.

Få gjort dagens gode gerning

Ofte er det vigtigt, at man får lavet de ting, man har sat sig for. Vi mennesker er nu engang indrettet således, at hvis vi har sat os noget i hovedet, så plager det os ofte en del, hvis vi ikke har fået det gjort. Praktiske ting som eksempelvis havearbejde eller andre ting derhjemme kan sagtens være noget, som går os på, hvis vi ikke har fået det gjort.

Det kunne også være motion, som man egentlig har det rigtig godt med at få gjort, men som man bare ikke orker at komme i gang med og derfor dropper det. Det giver desværre ofte en svækket samvittighed, hvilket selvfølgelig fører til, at man bliver mere effektiv.

Netop effektiviteten er præget meget af samvittigheden. Hvis man ikke hviler i sig selv, fordi samvittigheden er dårlig, er det nemt at bruge en masse tid på at tænke på det i tide og utide.

Giv dig selv lov – også når du ikke har knoklet

Selvom det er rigtig godt at få gjort sine ting, så skal man selvfølgelig også give sig selv muligheder for at kunne slappe af. Det nytter ikke, at man altid tvinger sig selv til at lave ting, man bare ikke har overskud til. Nogle gange er det bedre lige at trykke pause og komme til kræfter igen.

Er det en vedvarende ting, at man ikke har energi, er det selvfølgelig noget, man bør få undersøgt. Så kan man arbejde med det og blive stærkere og fyldt med mere energi igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *