Sammenlign pakketransport for at få den billigste løsning

Siden de første tilbudsaviser så lyset for første gang, har det været meget populært at sammenligner priser på forskellige produkter. Sådan er det fortsat i dag, men udviklingen har heldigvis gjort, at det er blevet meget lettere.

Stort set uanset hvilket produkt man skal bruge, kan man finde prissammenligninger på hjemmesiden Pricerunner, men en ting man ikke kan finde der, er prisen på pakke transport hos de forskellige virksomheder, der leverer pakker i det danske land.

Det betyder dog ikke, at det ikke er muligt, for der findes nemlig en tjeneste, der kan hjælpe dig lige præcis med det. Pakke.dk går ind og fungerer på præcis samme måde som Pricerunner. Du vælger blot den ydelse, som du har brug for, og derefter kommer den selv frem med både de billigste og de hurtigste løsninger, som du end måtte bruge.

Hos Pakke.dk har du mulighed for at få transporteret en enkelt pakke eller to, men du kan også få sendt størrelse forsendelser, hvis du eventuelt har en lille virksomhed. De sammenligner således både priser på pakker, paller, containere og vigtige dokumenter.

Hvordan virker det så?

Det virker faktisk ganske simpelt, og det eneste det kræver, for at du kan få en pris og en tid på, hvornår det er fremme, er størrelse, vægt og afstand.

Det første dj møder på hjemmesiden, er hvor pakken skal sendes fra og til. Når du har valgt dette, skal du efterfølgende vælge hvilken pakke, du gerne vil sende. Her er der flere standardmål på de mest normale pakke, men er det en speciel pakke, som du skal sende, så kan du indtaste dine egne mål.

Samtidig skal du også vælge vægten af din pakke, da det har en betydning for prisen.

Hos Pakke.dk sammenligner de priserne hos de største leverandører i Danmark. Det tæller både DAO, Postnord, UPS, GLS, Bring og mange flere. Så du kan være sikker på, at priserne hos de rette transportvirksomheder bliver tjekket.

Postnord ikke altid billigst

Mange er slet ikke klar over i dag, at de kan vælge andet end Postnord til at sende deres pakker, da de har været vant til, at det altid har været statens postvæsen der har sørget for pakker og breve. Der er dog ingen grund til at se udenom de andre virksomheder, da de ofte vil tilbyde en lavere pris.

Det viser flere tests af pakke.dks resultater nemlig.

En helt almindelig pakke med en vægt på 4 kg, koster nemlig ikke mere end 45 kroner. Det er Bring, der dukker op med denne billige pris, hvor de samtidig meddeler, at det vil tage mellem 1-2 arbejdsdage at få pakken frem. Først nede på en 5. plads finder vi Postnord, som tager 93 kroner for den samme service, og her gøres det på to arbejsdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *